Live muziek tijdens jullie bruiloft, een trouwdag om nooit te vergeten

Stappen jullie in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd, geweldig dat jullie gaan trouwen! Op jullie bruiloft mag de muziek niet worden vergeten. Zou je graag live muziek tijdens de ceremonie of receptie willen horen? Ik zing heel graag live de liefdevolle nummers die voor jullie een speciale betekenis hebben. Ik zing klassiek, pop en jazz. Op deze manier krijgt jullie huwelijksceremonie nog een persoonlijker tintje en wordt jullie bruiloft onvergetelijk. Ben je benieuwd wat eerdere bruidsparen vonden? Voor reviews kijk eens op deze pagina en voor mijn tarieven zie deze pagina.

Live muziek bruiloftsceremonie op iedere gewenste locatie

Op verschillende locaties kan ik de live muziek voor de trouwceremonie verzorgen; in de kerk, op het gemeentehuis, in een restaurant, in de huiskamer of bijvoorbeeld in een tuin. Of hebben jullie een andere locatie in je hoofd waar je mij als zangeres kan inzetten op je bruiloft? In Nederland of in het buitenland? Laat het me weten. Ik zing jullie liedjes live, professioneel en met liefde. Wil je iets horen? Op mijn website & youtube kanaal staan diverse muziekfragmenten.

Trouwen in de kerk klassieke live muziek gecombineerd met popsongs

Gaan jullie trouwen in de kerk? Heel romantisch en wat een mooie manier om jullie liefde te bezegelen. Muziek speelt ook bij een kerkelijk huwelijk een grote rol. Klassieke liederen zijn prachtig in een kerkelijke ambiance maar ook popnummers zijn heel geschikt. Ik zing zowel klassiek als pop en jazz. Daardoor ben ik veelzijdig in te zetten gedurende jullie grote dag voor de live zang tijdens de huwelijksviering. Zo kun je klassiek afwisselen met moderne nummers voor een verrassende en bijzondere combinatie.

We hadden je gevraagd om Hallelujah van Leonard Cohen te zingen op onze huwelijksvoltrekking. Je hebt niet simpelweg gezongen, je bezorgde ons en onze gasten kippenvel met jouw mooie, krachtige, maar ook zeer emotionele stem. Je vulde de kapel met die specifieke spanning, die we op onze ceremonie hoopten te beleven. Duizend maal dank voor dit onvergetelijke moment.
Juliane & Feike

Passende live muziek voor ieder moment van jullie bruiloft

Er zijn verschillende mooie momenten waarop live zang kan plaatsvinden tijdens jullie huwelijksdag.

Live muziek tijdens de huwelijksceremonie             
Omringd door de mensen die jullie lief hebben gaan jullie elkaar het ja-woord geven. Hoe bijzonder is dat. Graag verzorg ik de passende muzikale omlijsting door de liedjes te zingen die voor jullie van betekenis zijn. Live muziek raakt recht in het hart en maakt de bezegeling van jullie liefde compleet! Hieronder een aantal momenten waarop speciaal voor jullie gezongen liedjes het moment nog intenser maken.
  • Bij het binnenkomen van de bruid (het weggeef moment);
  • Vlak na het ja-woord;
  • Bij het uitwisselen van de ringen;
  • Gedurende de kus;
  • Tijdens het tekenmoment;
  • Bij het uitloopmoment van het bruidspaar;
  • En natuurlijk op ieder ander gewenst moment!

Live muziek op een aangenaam volume tijdens de trouwreceptie/borrel

Na de ceremonie wordt vaak de taart aangesneden en natuurlijk getoast op het bruidspaar. Live achtergrond muziek tijdens de trouwreceptie is dan een hele mooie aanvulling. Ik kan de muziek verzorgen op een aangenaam volume, sfeervol en passend bij het moment. De gasten kunnen gezellig met elkaar praten maar luisteren is ook mogelijk.
The very first contact, the support in choosing the right songs and an accompanying piano player was not only highly professional but also very pleasant. Dieke is a lovely person and really made effort to offer us the best experience. We are very happy we chose her. She is an outstanding singer gifted with a beautiful and diverse voice – she performed classical and pop songs on our wedding and both was simply great. We can highly recommend Dieke van Hoften!
Laura & Christian

Sfeerverhogende live muziek tijdens het diner

Dineren jullie samen met jullie gasten aan prachtig gedekte tafels, of kies je voor een walking dinner? Misschien hebben jullie food trucks staan of genieten jullie van een heerlijke BBQ. Hoe dan ook, akoestische sfeerverhogende live muziek tijdens het huwelijks diner is onmisbaar. Ik zing herkenbare en mooie liedjes terwijl jullie heerlijk dineren. Dit alles op een aangenaam volume zodat er volop kan worden gesproken met elkaar.

Jullie speciale liedje gezongen tijdens de openingsdans

De openingsdans is een belangrijk moment en een bijzondere traditie bij de opening van jullie trouwfeest. Dit moment wordt onvergetelijk wanneer dit wordt begeleid door live muziek. Ik zing met liefde live het speciale nummer dat jullie mij vragen te zingen.

Rustige achtergrondmuziek en/of dans muziek tijdens jullie trouwfeest

Ben je op zoek naar ontspannen en mooie muziek terwijl jullie met de gasten bijpraten? Of wil je meer up-tempo muziek zodat er gedanst kan worden. Hebben jullie een DJ geboekt en wil je voor-dat deze begint ter overbrugging op de achtergrond prettige muziek terwijl de avondgasten binnendruppelen? Dit kan allemaal. Ik werk met geweldige en professionele muzikanten en kan de live muziek verzorgen onder begeleiding van een combo. Willen jullie het groots aanpakken? Ik ben de vaste zangeres van een Amsterdamse bigband (18 muzikanten) dus schroom niet om mij om informatie te vragen als jullie een bigband overwegen in te huren voor jullie huwelijksfeest!

Breed repertoire welke huwelijksmuziek kies je tijdens de ceremonie

Klassieke muziek, jazzy sounds, vrolijke popliedjes, prachtige ballads er is zoveel moois te kiezen. Soms weet je precies welke nummers je wilt horen, maar ik spreek ook regelmatig bruidsparen die niet een speciaal liedje hebben samen. En natuurlijk verschilt iedereen van smaak dus misschien willen jullie allebei wat anders. Ik zing zowel klassiek als pop en jazz dus ik kan aan veel wensen voldoen! Zo horen jullie beiden waar je van houdt tijdens jullie huwelijksdag. Ik ondersteun jullie graag om tot de beste keuze van muziek voor jullie trouwdag te komen. Neem ter inspiratie gerust een kijkje in mijn repertoire met indrukwekkende huwelijksliedjes

Lieve Dieke, elk jaar dat wij onze trouwdag vieren komt jouw mooi gezongen stuk “Ave Maria” in onze herinnering naar voren. Kippenvel krijgen wij er telkens van als we daaraan denken. Met begeleiding van een piano in een kerk galmde jouw mooie stem waar meerdere mensen geraakt waren. Een fantastische en professionele uitvoering met daarin een persoonlijke touch!
David & Yvonne Torres Karman

Speciaal voor jullie ingestudeerd

Staat jullie speciale nummer niet in mijn repertoire lijst vernoemd? Ik studeer het met alle liefde voor jullie in. Ik werk samen met geweldige en professionele muzikanten. Akoestische begeleiding op gitaar of piano en ook door een combo is mogelijk en heel erg mooi. Op deze manier kan een liedje zo worden aangepast dat het precies bij jullie ceremonie past. Ik kan ook optreden onder begeleiding van een geluidsband.

Neem contact met mij op

Vraag mij gerust naar de mogelijkheden via email info@diekevanhoften.nl of via de contactpagina op mijn website. Tot snel!