Klik op één van de bolletjes om meer te lezen.

Dichtbij, bijzonder, zacht en krachtig. Wat een fantastische ervaring om jou en Born (pianist) op ons huwelijk te mogen hebben als muzikale ondersteuning.

Zowel tijdens de ceremonie als het diner hebben we genoten. Achteraf kregen we nog veel complimenten voor de keus jullie voor ons trouwen te vragen.

Natasha & Ruurd

Onze bruiloft vond plaats in coronatijd. Alleen een ceremonie zonder feestavond. Extra aandacht dus voor een uitgebreide ceremonie verlevendigd met 4 zangnummers en pianospel. We zijn heel blij dat we Dieke en haar begeleidende pianiste Carla ingehuurd hadden. Dieke en Carla hebben het geheel naar een hoog niveau getild. Een magnifieke opening met een klassiek nummer van Vivaldi raakte velen (‘Nulla in Mundo Pax’ van Vivaldi). Een kippenvelmoment met links en rechts een traantje. Heel indrukwekkend. Het nummer was door Dieke op ons verzoek ingestudeerd. Blijkt eens te meer dat live muziek heel veel meerwaarde heeft en extra cachet geeft aan het geheel. Dieke is meedenkend en klantvriendelijk. Contacten verliepen heel soepel. Kortom, alleen maar lof!

Wilma & Gertjan

Dieke heeft op onze bruiloft gezongen. Wat een geweldig optreden was dit. Ze ging op in ons gezelschap en ze wist op een vloeiende manier mee te gaan in de sfeer. Een genot om naar te luisteren en te kijken. Dieke, nogmaals dank voor je geweldige fijne optreden. Wij wensen je heel veel succes en vele mooie opdrachten toe.

Carla & Hans

We hadden je gevraagd om Hallelujah van Leonard Cohen te zingen op onze huwelijksvoltrekking. Je hebt niet simpelweg gezongen, je bezorgde ons en onze gasten kippenvel met jouw mooie, krachtige, maar ook zeer emotionele stem. Je vulde de kapel met die specifieke spanning, die we op onze ceremonie hoopten te beleven. Duizend maal dank voor dit onvergetelijke moment.

Juliane & Feike

The very first contact, the support in choosing the right songs and an accompanying piano player was not only highly professional but also very pleasant. Dieke is a lovely person and really made effort to offer us the best experience. We are very happy we chose her. She is an outstanding singer gifted with a beautiful and diverse voice – she performed classical and pop songs on our wedding and both was simply great. We  can highly recommend Dieke van Hoften!

Laura & Christian
August 2019

Tijdens ons huwelijk heeft Dieke voor ons in de kerk het Ave Maria gezongen. Ik kan het mij nog als de dag van gister voor de geest halen. Een onvergetelijke ervaring. Ze zong zo mooi en helder, het was doodstil in de kerk en iedereen was onder de indruk. De afgelopen jaren heb ik nog een aantal optredens en concerten mogen bijwonen. Elke keer weer weet zij de mensen te ontroeren met haar prachtige stem. Alle genres zingt ze met gemak, met een lichtheid en toch altijd krachtig. Mijn favoriet: de nummers van Eva Cassidy, Diekes stem komt daar indrukwekkend dicht bij in de buurt. Ik zal iedereen van harte aanbevelen om Dieke uit te nodigen voor een optreden bij een groot moment zoals een huwelijk, begrafenis en een mooi feest. En ik hoop zelf nog veel meer van Dieke te mogen horen de komende tijd.

Marieke Pfeiffer

Een jaar na ons trouwen in klein gezelschap hebben wij voor al onze vrienden en familie een feest gegeven met voorafgaand een huwelijksceremonie. Wij hebben Dieke gevraagd te zingen op deze ceremonie. We hadden haar al een aantal keer gehoord en waren onder de indruk van haar prachtige stem. Wij en onze gasten hebben genoten van haar optreden en prachtige, warme stem. Mede dankzij Dieke hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Dank daarvoor!

Paulien & Niels de Graaff

Lieve Dieke, wat was het prachtig mooi hoe je deze bijzondere tekst zong (Mooi van Marco Borsato). Een herinnering voor eeuwig. Mooier dan we hadden durven dromen. Onze dank is groot!

Jan-Albert & Annabelle

Lieve Dieke, elk jaar dat wij onze trouwdag vieren komt jouw mooi gezongen stuk “Ave Maria” in onze herinnering naar voren. Kippenvel krijgen wij er telkens van als we daaraan denken. Met begeleiding van een piano in een kerk galmde jouw mooie stem waar meerdere mensen geraakt waren. Een fantastische en professionele uitvoering met daarin een persoonlijke touch!

David & Yvonne Torres Karman

Het hoogtepunt van ons huwelijksfeestje was met recht het optreden van Dieke. Iedereen was stil en onder de indruk van de emotie in het perfect gezongen lied. Voor ons ingestudeerd!

Mascha Bakx

Dieke heeft op ons 5-jarige huwelijksjubileum een lied speciaal voor mij ten gehore gebracht. Het was een lied (Ik leef mijn leven van André Hazes) waar ik warme gevoelens voor heb en dierbare herinneringen. Dieke deed haar vertolking van dit lied zonder enige repetitie met het bandje dat aanwezig was. Het resultaat was indrukwekkend en raakte bij vele aanwezigen een gevoelige snaar. Kortom; een prachtige en professionele uitvoering met een heel eigen sound.

Folkert Bakx

Wil je ook genieten van live muziek tijdens de trouwceremonie? Als zangeres maak ik met liefde jouw trouwdag compleet met live muziek tijdens de ceremonie, muzikale begeleiding bij binnenkomst in de kerk of tijdens de ceremonie in het gemeentehuis. Als ervaren zangeres help ik je de mooiste huwelijksmuziek uit te kiezen voor de trouwdag van jouw dromen. Wil je meer weten over live zang tijdens de bruiloft of zou je graag mij als zangeres willen inhuren voor jullie ceremonie? Neem een kijkje op de contactpagina van mijn website en laat een berichtje achter zodat ik jullie huwelijksmuziek mag verzorgen op de grote dag.