Klik op één van de bolletjes om meer te lezen.

Dieke heeft tijdens onze huwelijksceremonie gezongen en wat zijn we daar enorm blij mee. Met haar prachtige stem heeft ze echt iets extra’s gegeven aan onze ceremonie waardoor het echt perfect was! Nogmaals dank Dieke, voor je prachtige zang, je fijne communicatie, voor alles. Het was in één woord TOP!

Oktober 2023, Valerie van de Klundert

Dieke heeft gezongen tijdens onze huwelijksceremonie. Wat zijn we blij dat we voor haar gekozen hebben! Het was perfect! Wat een mooie stem en wat een mooie en lieve uitstraling! Wij hebben genoten!

September 2023, Bert en Ingeborg

Dieke heeft prachtig gezongen tijdens onze huwelijksceremonie in de kerk. De communicatie verliep soepel. Bij vragen staat ze je bij en denkt met je mee. Wat wij erg fijn vonden. Niets als lof over deze vrouw. Wat een stem. Ze wist iedereen te raken

Augustus 2023, Mandy

Dieke heeft op onze bruiloft gezongen en een voor ons bijzonder nummer ingestudeerd. Ook heeft ze een paar prachtige aria’s gezongen waarbij er een paar tranen geplengd zijn. Onze gasten waren zeer verrast en onder de indruk van haar prachtige stem. We zouden Dieke absoluut nog een keer vragen (jubileum ) om bij ons te zingen. Lieve groet Jeroen en Fabiënne

Juli 2023, Jeroen en Fabiënne

Dieke heeft ons huwelijk in de kerk heel mooi aangekleed met een paar prachtig gezongen nummers. Haar zang gaf zoveel extra lading aan deze bijzondere gebeurtenis. Dieke is ontzettend aardig en professioneel. Het contact vooraf verliep perfect, Dieke is flexibel, heeft een uitgebreid repertoire om uit te kiezen maar heeft voor ons ook nieuwe nummers ingestudeerd. Tevens heeft ze zelf de juiste apparatuur mee en verzorgt ze de verdere logistiek. We raden iedereen aan om een bijzondere gebeurtenis een gouden randje te geven door Dieke te vragen om te komen zingen!

Juni 2023, Simon Tensen

Wij zijn per toeval met Dieke in contact gekomen voor onze huwelijksceremonie. Maar we hadden het niet beter kunnen treffen. Met haar eigen invulling aan de nummers heeft ze precies de sfeer kunnen neerzetten die we ons voor ogen hadden.

Mei 2023, Eva van Haaren

Dieke heeft tijdens onze huwelijks ceremonie gezongen. Dit heeft ze echt fantastisch gedaan. Ook de communicatie voorafgaand aan ons huwelijk was zeer prettig.  Dieke heeft zeker onze dag nog specialer gemaakt.

April 2023, Ine van Uden

Dieke heeft gezongen tijdens onze huwelijksceremonie in de kerk onder begeleiding van haar pianist. En wat was dat geweldig! We hadden vooraf gevraagd of Dieke speciaal voor ons een liedje wilde instuderen en ze heeft al onze verwachtingen overtroffen! Dieke maakte het heel persoonlijk, alsof we haar al jaren kende. Ook onze gasten waren vol lof. Gelukkig is de ceremonie opgenomen en kunnen we het nog heel vaak terugluisteren. Echt een aanrader dus!

September 2022, Anouk & Niels

Dieke heeft extra glans gegeven aan onze prachtige huwelijksinzegening in de katholieke kerk. Ze heeft op alle aanwezigen grote indruk gemaakt met haar zang. Loepzuiver en heel bijzonder. Een zeer warme persoonlijkheid in de voorbereiding, meedenkend en prettig in de communicatie. We bevelen haar van harte aan.

Augustus 2022, Marieke & Maurits

We zijn gisteren getrouwd en in de kerk hebben we naast een koor Dieke van Hoften gehad als zangeres. Wat een geweldige zangeres. Dank je wel Dieke en wat hebben we ook fijn met elkaar gecommuniceerd vooraf. Dank je.

Mei 2022, Hans & Ancela

Dieke heeft voor ons gezongen op onze speciale dag. Wat een traktatie was dat, speciaal voor ons zijn liedjes ingestudeerd die ons dierbaar zijn. Het is heel fijn samenwerken met Dieke, ze reageert altijd snel, en weet heel goed aan te voelen wat de verwachtingen zijn, en overtreft ze daarna! Niet alleen zijn de liedjes voor ons ingestudeerd, maar zelfs in een uitvoering die wij prefereerde.

De uitvoering zelf op de ceremonie was boven verwachting, de sfeer zat er in een keer enorm goed in. Het was een ceremonie met een lach en een traan, waar de muziek voor ons een heel grote rol speelde, en we hebben er geen spijt van dat we Dieke hiervoor hebben geboekt.

Mei 2022, Sven

Dieke heeft bij ons gezongen tijdens ons huwelijk in april 2022, zowel bij de ceremonie als tijdens de feestavond met een big band. Zij is een geweldige zangeres, met een warme, loepzuivere stem. Tijdens de ceremonie waren er heel wat tranen. Het feest was swingend. Alles is bespreekbaar, niets is teveel, ze kan veel muziekstijlen aan. De performance is prachtig. Ze geeft je vanaf het begin het gevoel dat alles goed komt, en dat is ook zo. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding,. Van harte aanbevolen. Karen & Edwin

April 2022, Karin & Edwin

Dieke, wat een fantastische zangeres en fijn mens ben jij. Wij hebben zo genoten van jouw zang tijdens onze bruiloft, het klopte echt helemaal en jij hebt exact het gevoel aan de liedjes gegeven wat wij voor ogen hadden. Heel veel liefs van ons ❤️

September 2021, Remko

Echt een aanrader!!🤩 Dieke is een fantastische zangeres met veel gevoel. Het was echt een hele waardevolle aanvulling op onze trouwdag❤️ Naast dat Dieke heel mooi kan zingen, is ze ook nog eens een prachtig mens en heel fijn in de omgang. Echt een topper!!

September 2021, Annelies 

Dieke heeft bij ons op onze bruiloft 4 nummers gezongen en wat heeft ze dat fantastisch gedaan. Het was voor ons juist net dat beetje extra wat we wilden op onze bruiloft. Dieke heeft voor ons onze bruiloft geweldig gemaakt en al onze gasten hebben het er nog steeds over. Ik beveel Dieke aan iedereen aan.

Augustus 2021, Helena Bongers

Dichtbij, bijzonder, zacht en krachtig. Wat een fantastische ervaring om jou en Born (pianist) op ons huwelijk te mogen hebben als muzikale ondersteuning.

Zowel tijdens de ceremonie als het diner hebben we genoten. Achteraf kregen we nog veel complimenten voor de keus jullie voor ons trouwen te vragen.

Augustus 2021, Natasha & Ruurd

Onze bruiloft vond plaats in coronatijd. Alleen een ceremonie zonder feestavond. Extra aandacht dus voor een uitgebreide ceremonie verlevendigd met 4 zangnummers en pianospel. We zijn heel blij dat we Dieke en haar begeleidende pianiste Carla ingehuurd hadden. Dieke en Carla hebben het geheel naar een hoog niveau getild. Een magnifieke opening met een klassiek nummer van Vivaldi raakte velen (‘Nulla in Mundo Pax’ van Vivaldi). Een kippenvelmoment met links en rechts een traantje. Heel indrukwekkend. Het nummer was door Dieke op ons verzoek ingestudeerd. Blijkt eens te meer dat live muziek heel veel meerwaarde heeft en extra cachet geeft aan het geheel. Dieke is meedenkend en klantvriendelijk. Contacten verliepen heel soepel. Kortom, alleen maar lof!

Maart 2021, Wilma & Gertjan

Dieke heeft op onze bruiloft gezongen. Wat een geweldig optreden was dit. Ze ging op in ons gezelschap en ze wist op een vloeiende manier mee te gaan in de sfeer. Een genot om naar te luisteren en te kijken. Dieke, nogmaals dank voor je geweldige fijne optreden. Wij wensen je heel veel succes en vele mooie opdrachten toe.

Carla & Hans

We hadden je gevraagd om Hallelujah van Leonard Cohen te zingen op onze huwelijksvoltrekking. Je hebt niet simpelweg gezongen, je bezorgde ons en onze gasten kippenvel met jouw mooie, krachtige, maar ook zeer emotionele stem. Je vulde de kapel met die specifieke spanning, die we op onze ceremonie hoopten te beleven. Duizend maal dank voor dit onvergetelijke moment.

Juliane & Feike

The very first contact, the support in choosing the right songs and an accompanying piano player was not only highly professional but also very pleasant. Dieke is a lovely person and really made effort to offer us the best experience. We are very happy we chose her. She is an outstanding singer gifted with a beautiful and diverse voice – she performed classical and pop songs on our wedding and both was simply great. We  can highly recommend Dieke van Hoften!

Laura & Christian
August 2019

Tijdens ons huwelijk heeft Dieke voor ons in de kerk het Ave Maria gezongen. Ik kan het mij nog als de dag van gister voor de geest halen. Een onvergetelijke ervaring. Ze zong zo mooi en helder, het was doodstil in de kerk en iedereen was onder de indruk. De afgelopen jaren heb ik nog een aantal optredens en concerten mogen bijwonen. Elke keer weer weet zij de mensen te ontroeren met haar prachtige stem. Alle genres zingt ze met gemak, met een lichtheid en toch altijd krachtig. Mijn favoriet: de nummers van Eva Cassidy, Diekes stem komt daar indrukwekkend dicht bij in de buurt. Ik zal iedereen van harte aanbevelen om Dieke uit te nodigen voor een optreden bij een groot moment zoals een huwelijk, begrafenis en een mooi feest. En ik hoop zelf nog veel meer van Dieke te mogen horen de komende tijd.

Marieke Pfeiffer

Een jaar na ons trouwen in klein gezelschap hebben wij voor al onze vrienden en familie een feest gegeven met voorafgaand een huwelijksceremonie. Wij hebben Dieke gevraagd te zingen op deze ceremonie. We hadden haar al een aantal keer gehoord en waren onder de indruk van haar prachtige stem. Wij en onze gasten hebben genoten van haar optreden en prachtige, warme stem. Mede dankzij Dieke hebben wij een onvergetelijke dag gehad. Dank daarvoor!

Paulien & Niels de Graaff

Lieve Dieke, wat was het prachtig mooi hoe je deze bijzondere tekst zong (Mooi van Marco Borsato). Een herinnering voor eeuwig. Mooier dan we hadden durven dromen. Onze dank is groot!

Jan-Albert & Annabelle

Lieve Dieke, elk jaar dat wij onze trouwdag vieren komt jouw mooi gezongen stuk “Ave Maria” in onze herinnering naar voren. Kippenvel krijgen wij er telkens van als we daaraan denken. Met begeleiding van een piano in een kerk galmde jouw mooie stem waar meerdere mensen geraakt waren. Een fantastische en professionele uitvoering met daarin een persoonlijke touch!

David & Yvonne Torres Karman

Het hoogtepunt van ons huwelijksfeestje was met recht het optreden van Dieke. Iedereen was stil en onder de indruk van de emotie in het perfect gezongen lied. Voor ons ingestudeerd!

Mascha Bakx

Dieke heeft op ons 5-jarige huwelijksjubileum een lied speciaal voor mij ten gehore gebracht. Het was een lied (Ik leef mijn leven van André Hazes) waar ik warme gevoelens voor heb en dierbare herinneringen. Dieke deed haar vertolking van dit lied zonder enige repetitie met het bandje dat aanwezig was. Het resultaat was indrukwekkend en raakte bij vele aanwezigen een gevoelige snaar. Kortom; een prachtige en professionele uitvoering met een heel eigen sound.

Folkert Bakx

Wil je ook genieten van live muziek tijdens de trouwceremonie? Als zangeres maak ik met liefde jouw trouwdag compleet met live muziek tijdens de ceremonie, muzikale begeleiding bij binnenkomst in de kerk of tijdens de ceremonie in het gemeentehuis. Als ervaren zangeres help ik je de mooiste huwelijksmuziek uit te kiezen voor de trouwdag van jouw dromen. Wil je meer weten over live zang tijdens de bruiloft of zou je graag mij als zangeres willen inhuren voor jullie ceremonie? Neem een kijkje op de contactpagina van mijn website en laat een berichtje achter zodat ik jullie huwelijksmuziek mag verzorgen op de grote dag.