Zangeres Dieke van Hoften

Live muziek (klassiek, pop of jazz) tijdens recepties, diners, (bedrijfs-)borrels, verjaardagen, jubilea en andere feestelijkheden.

Ben je op zoek naar sfeervolle muzikale begeleiding tijdens een bedrijfsborrel, een braderie, een receptie, een diner, een huisconcert of heb je iets te vieren? Wil je jouw gasten trakteren op een huisconcert met live muziek? Lijkt het je mooi om een dierbare te verrassen met een lied in een restaurant? Geniet van een heerlijk diner terwijl ik live zing aan jullie tafel. Voor iedere gelegenheid breng ik de juiste sfeer, dankzij live achtergrondmuziek of door op de voorgrond te treden. Ik zing vanuit mijn hart waardoor ik andere harten mag raken. Wil je graag een klassieke zangeres inhuren? Of ben je op zoek naar een jazz zangeres. Neem een kijkje in mijn repertoire op deze website om te zien welke live muziek er voor jouw gelegenheid gezongen kan worden.

Heb je een ander idee? Ik denk graag met jullie mee. Mail me vooral geheel vrijblijvend voor meer informatie op info@diekevanhoften.nl of stuur een mail via mijn contactpagina op deze website. Appen, sms-en en bellen kan natuurlijk ook op telefoonnummer 06 – 28771343. Ik sta voor jullie klaar om van de gewenste gelegenheid een onvergetelijke tijd te maken.