Klik op één van de bolletjes om meer te lezen.

Aanrader voor iedereen die iets bijzonders wil. Heb Dieke nu al een paar keer voor een uitvaart geboekt en ze maakt er iets prachtigs van.
                                                              Simone Cohen de Lara                               uitvaartverzorger, juni 2023

Dieke heeft op de uitvaart van mijn vrouw Dorien prachtig gezongen, ik krijg van vele aanwezigen complimenten inzake de prachtige muziek.
                                                                                       Johan, juni 2023

Heb je helaas niet persoonlijk kunnen bedanken maar het was prachtig.
Heel mooi ingetogen klassiek en modern kunnen zingen is een grote gave. Dank voor jouw bijdrage!
                                                                                        Frank Verëll 
                                                                                             juni 2023

                                                                                   

 

                                                                       

De reacties op de afscheidsviering waren unaniem lovend. Onze muziekkeuze was een schot in de roos, maar vooral jouw zang. Echt geweldig. En iedereen had het erover. Ik denk dat je er veel fans bij hebt gekregen. Nogmaals heel veel dank, ook namens mijn kinderen.
                                                                                             Bart van Heugten 
                                                                                             april 2023

                                                                                   

 

                                                                       

Ze is in november 2022 honderd jaar geworden. Onze sterke moeder veegde de stoepen rondom het huis nog zelf. Haar afscheid behoefde niet klein en ingetogen maar met veel familie, bekenden en vrienden met ma in het midden. We wilden graag klassieke muziek die raakt. Zorgvuldig hebben we met haar die liederen gekozen. En hoewel ze van ver moest komen die dag, was ze er gewoon. Dieke zong, zonder begeleiding, voor ma en voor ons. Het was als balsem voor de ziel. Het was prachtig.  Dank je wel Dieke.

                                                                                             Familie den Biggelaar
                                                                                             april 2023

                                                                                   

 

                                                                       

Zo dankbaar dat Dieke tijd heeft kunnen maken om te zingen op de uitvaart van mijn moeder. Haar prachtige stem heeft ons en vele genodigden diep weten te raken. Nogmaals dank lieve Dieke! 🙏😘

                                                                                    Krista                                                                                         december 2022

 

                                                                       

Dieke zingt fantastisch en creëerde met prachtige nummers van onder andere Nora Jones een heel intieme sfeer, rust en focus tijdens de afscheidsceremonie van mijn moeder. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.

                                                                                    Christine                                                                                         december 2022

 

                                                                       

Een paar dagen voor de uitvaart van onze (schoon) moeder en oma kwamen wij in contact met Dieke en al direct was er een klik. Zo innemend, warm en persoonlijk. Dat gaf ons een fijn gevoel! Het Ave Maria van Schubert zal nooit meer mooier klinken dan die dag in het kerkje…..wat een verschijning ben je , met een prachtige stem en de muzikale begeleiding van de pianiste maakte het compleet! Lieve Dieke, nogmaals enorm bedankt voor jullie mooie, warme en ontroerende bijdrage die dag! Voor altijd in ons hart en herinnering!

                                                                     Lieve groet, familie Cloosterman                                                                                         september 2022

 

                                                                       

Voor de uitvaart van mijn moeder reageerde Dieke gelijk op mijn vragen, de samenwerking was zeer goed. Op de uitvaart was haar klank prachtig en riep emoties op. We kregen zeer veel complimenten over de zang. Voegt echt toe aan het afscheid.

Jeanet Uitendaal, september 2022

Dieke heeft voor ons met pianiste Carla de muzikale omkleding verzorgd op de uitvaart van onze moeder. Wat Dieke zo bijzonder maakt is niet alleen haar ongelofelijke talent om een enorm breed genre aan te kunnen maar ook haar no nonsense aanpak. In de specifieke situatie van een uitvaart wil je dat iemand je begrijpt, zorgen bij je weg neemt en snel schakelt. En dat doet Dieke. We hebben van het begin het gevoel gehad dat dit goed ging komen. En dat was zo. Wat een ontzettend mooie en waardevolle herinnering is dit geworden. En wat hebben we het eigen kunnen maken. Het nummer “niet voor het laatst” van Rob de Nijs betekende veel voor ons. Het zat nog niet in haar repertoire, maar ze heeft dit ingestudeerd en ten gehore gebracht. We kijken hier elke dag met een heel fijn gevoel op terug. Heel erg bedankt.

 

                                                                       Augustus 2022, familie van Vliet

Mijn schoonvader hield enorm van live muziek. Het was dan ook voor ons een logische keuze om op zijn begrafenis daarvoor te zorgen. Samen met pianist Born Sanders heeft Dieke drie nummers gezongen. En wat was het prachtig! Het gaf de uitvaart zo’n mooie persoonlijke sfeer. Hoewel de nummers, die wij hadden uitgekozen, niet in haar repertoire stonden, heeft zij binnen een paar dagen deze zich eigen gemaakt. Wat een vakvrouw! Dieke, namens de hele familie ontzettend bedankt voor jouw bijdrage tijdens de uitvaart van mijn schoonvader. Mede door jouw inbreng kunnen wij terugkijken op de prachtige uitvaart, die mijn schoonvader verdiende.
                                                           
                                                                      November 2021, familie Kuiper
Graag wil ik hierbij Dieke bedanken voor de prachtige liederen die ze heeft gezongen op de begrafenis van onze vader. Het We’ll meet again van Vera Lynn en ook het Ave Maria waren zeer bijzonder. Heel veel complimenten gekregen en een mooie manier om mijn vader op deze manier te herdenken, bedankt voor de mooie momenten!
                                                           
                                                                      September 2021, Franc van der Bijl
Wat een bijzondere ervaring om jou te horen zingen op een prachtige oude begraafplaats. Als uitvaartbegeleider kende ik jou nog niet, maar had ik vanuit een vraag van de familie jou gevonden. Je stond bij het graf van meneer en bij het naderen van het graf hoorden we al de ijle klanken van Hallelujah, het bezorgde mij, maar ook andere aanwezigen kippenvel en tranen in de ogen.
Zo ontroerend en bijzonder wat een sfeer het geeft als jij a-capella zingt.
Dank voor je bijzondere bijdrage aan dit bijzondere afscheid van een bijzondere man.
                                                           
                                                                                        Marjolanda Middeldorp

Mijn vader, broers en ik en ook de 200 intimi die na de kerkdienst genodigd waren voor de begrafenis van mijn moeder zullen de prachtige zang van Dieke nooit meer vergeten. Het was het mooiste en meest troostrijke wat we ons op dat moment hadden kunnen wensen: de engelachtige en loepzuivere stem van Dieke die – acapella – het Ave Maria zong bij het graf toen we aan kwamen lopen met de kist. En het Bist du bei mir van Bach toen we mijn moeder aan de aarde toevertrouwden. Die verdrietige en indringende momenten zijn toen- mede door Dieke’s zang- momenten van schoonheid geworden. Ik kan Dieke met heel mijn hart aanbevelen als zangeres!

Clementine Noordzij

Drie dagen voor de uitvaart van onze moeder nam ik contact op met Dieke. “Zou ze ons op zo’n korte termijn kunnen helpen?” We moesten bovendien de nummers nog bedenken. Al vanaf het eerste contact werd ik getroffen door haar plezierige manier van communiceren. Betrokken, slagvaardig, zorgvuldig, flexibel, persoonlijk en alles razendsnel. Uiteindelijk moesten er zelfs nummers worden ingestudeerd die  nog niet op haar -evengoed imposante-  repertoire stonden.  Het lukte allemaal. De uitvoering stond als een huis. “Wàt een stem en wàt een prachtig gevoel legde ze in elk lied dat ze zong!” Hoe vaak ik dat niet heb gehoord na de herdenkingsdienst. Wij waren allemaal diep onder de indruk van haar prestaties en die van de pianiste Carla.
Lieve Dieke, jouw zang en aanwezigheid hebben extra en bijzondere warmte gegeven aan het afscheid van onze mama. Dank je wel daarvoor.

Lieve groet, Nico

Beste Dieke,

ik wil je hierbij graag ontzettend bedanken voor de prachtige zang tijdens de uitvaartdienst van mijn moeder. Vooral ‘In mir klingt ein Lied” was zo ongelofelijk mooi!! Prachtig! Het heeft nog dagenlang in mijn hoofd gezeten. De mooie muziek tijdens de uitvaart geeft mij troost. Heel veel dank daarvoor, ook aan de pianiste (Carla Braan).

Silvia 

Beste Dieke,

Ik wil je nog graag bedanken voor het mooie lied wat je hebt gezongen, “Als alle lichten zijn gedoofd” van Marco Borsato, op de begrafenis van mijn man op 7 december j.l.

Ondanks dat we je nooit hebben ontmoet was het zoals ik gehoopt had, je hebt het erg mooi gedaan. Het heeft de begrafenis toch een speciaal tintje gegeven door het live te laten zingen.

Lieve groet, J v D

Dieke stuurde me een opname van het liedje ‘autumn leaves’ dat ik stilstaand in een file afluisterde op mijn telefoon. Mijn broer was een paar dagen eerder overleden en terwijl ik luisterde rolden de tranen over mijn wangen. Tijdens de uitvaart een paar dagen later zong Dieke het zelfde lied live voor een gehoor van ruim 300 mensen die een laatste groet aan mijn broer brachten. Het was prachtig en intens, troostend.

Oep Schilling

Ze zong prachtig tijdens de uitvaart, het was enorm mooi om haar te horen op dat moment. Hartstikke bedankt dat je hebt geholpen er zo iets moois van te maken voor mijn familie en mijzelf!

Luc Bormans

Uitstekende zangeres. Heel flexibel in haar werk en op korte termijn beschikbaar. Wij hebben Dieke gevraagd voor de uitvaart van onze grootmoeder. In een kort tijdbestek heeft zij de muziekwensen van mijn grootmoeder vervuld en een uitzonderlijke prestatie neergezet.

Pieter Smit

Voor de uitvaart van mijn schoonmoeder hebben we Dieke gevraagd om Bist Du bei Mir te zingen in de kerk. De uitdaging om a-capella zonder versterking te zingen en dan ook nog een klassiek nummer was voor Dieke geen enkel probleem. Wat bijzonder knap dat je dit aandurft. De warme herinneringen aan dit optreden hebben ons troost gegeven. Dieke enorm bedankt voor je optreden.

Erwin Hetebrij

Jammer dat ik niet even met jullie kon kennismaken. Maar… mijn god zeg! Wat heb jij prachtig gezongen. En wat een pianospel. Geweldig! Bedankt dat jullie de dienst op zo’n prachtige en geweldige wijze hebben begeleid. En misschien dat we elkaar toch nog eens ontmoeten. Bedankt mede namens mijn vrouw en kinderen en schoonzus.

Frank

Onze vriendin overleed en we namen afscheid van haar tijdens een crematie. We waren zeer verrast door een optreden van Dieke van Hoften. Ze zong tijdens de crematie het Ave Maria van Schubert en Oh what a beautiful morning uit de musical Oklahoma. Alle aanwezigen waren diep ontroerd door haar prachtige stem!

Jacomien Pluim

Tijdens de uitvaart van onze oma en moeder was het erg fijn dat Dieke, als onderdeel van de dienst, het mooie Hallelujah zong. Met haar warme stem heeft ze ons toen allemaal geraakt.

Paul Burgers

Vorig jaar hebben we met mijn moeder het toch wat lastige en gelukkig niet alledaagse gesprek gehad om haar wensen door te spreken voor haar uitvaart. Achteraf gezien toch een heel waardevol gesprek want je wilt het toch zo veel mogelijk afstemmen op haar eigen wensen. In dat gesprek had ze aangegeven dat ze het heel fijn zou vinden als jij op haar uitvaart het Ave Maria zou willen zingen. Na haar overlijden hebben we contact gezocht en je hebt direct aangegeven privé afspraken om te zetten om aanwezig te kunnen zijn bij de uitvaart. Ook heb je direct aangeboden dat je eventueel ook het nummer van Claudia de Breij “Mag ik dan bij jou” zou kunnen opvoeren voor haar. Ook dit nummer was een wens van haar. De benodigde afstemmingen met de uitvaartonderneming zijn direct professioneel door jou opgepakt. Hoe bijzonder is het als muziek live gebracht wordt. Veel intenser en mooier dan een nummer wat gedraaid wordt vanuit de muziekinstallatie. Draagt ook enorm bij aan de persoonlijk sfeer van zo’n dag. Wil je dan ook namens de hele familie hartelijk bedanken voor je inbreng om de uitvaart tot iets onvergetelijks te maken.

R. Willemse

Mijn oma Lies hield erg van klassieke muziek. Altijd luisterden we samen naar haar cd´s met de meest bekende stukken. Daarom raakte het me toen Dieke haar vertolking gaf van het Ave Maria tijdens de uitvaart van mijn oma. Het was een hele mooie manier om haar te herdenken. Dankje wel Dieke, voor dit mooie moment!

Tosca

Door de zang van Dieke ontstond de perfecte sfeer tijdens de ceremonie.

Jochem

Dieke heeft tijdens de afscheidsdienst van mijn moeder in 2009 het Ave Maria gezongen. Ingetogen, loepzuiver en ontroerend mooi was het. Haar bijdrage op deze manier raakte me, zoals muziek soms kan doen. Het was in dat verdrietige moment bijzonder troostrijk.

Bernadet

Op de crematie van onze moeder afgelopen december heeft Dieke het Ave Maria voor haar en voor ons gezongen. Ik was zo geroerd door haar prachtige stem! We hebben ook veel positieve reacties gehad en ik ben zo blij dat we haar gevraagd hebben. Echt een aanrader om een afscheid een speciaal tintje te geven! Mijn dank is enorm Dieke, voor altijd….

Mai Bake

In april 2020 overleed mijn moeder. Heel verdrietig. Hoe geef je de vrouw die je op aarde zet een mooi en krachtig afscheid in een tijd dat je keuzes moet maken in familie en vrienden om aanwezig te zijn. Samen met mijn broer en neef kozen wij voor de aanwezigheid van een heel klein gezelschap aangevuld met prachtige woorden en evenzo krachtig muzikaal eerbetoon. The Rose, Ave Maria en Amazing Grace live gezongen naast haar. Carla op piano en Dieke met haar prachtige stem. Het verdriet werd draaglijk gemaakt en met een warm “ga maar” hebben we haar hierdoor kunnen laten gaan. Dieke dank voor je stem, de liedjes en de laatste groet aan mijn moeder.

Liefs Simone Schoonen

Graag wil ik Dieke en de pianiste heel erg bedanken voor het prachtige optreden tijdens de uitvaartdienst van mijn moeder. Dieke zong Ave Maria een lievelingslied van mijn moeder prachtig en loepzuiver. Geraakt was ik door haar vertolking van “in mir klingt ein lied”  zo ontzettend mooi. Een hele mooie fijne herinnering. Heel erg bedankt hiervoor. En tot slot ook bedankt voor de prettige samenwerking rondom het maken van afspraken voor het optreden.

Hartelijke groet🙏Monique

Zou je graag live muziek tijdens de begrafenis of crematie willen voor een memorabel afscheid van een dierbare? Muziek zegt soms meer dan duizend woorden. Ik zing vanuit het hart en verzorg passende uitvaartmuziek. Met elkaar stemmen we een speciaal uitvaartrepertoire af voor een gedenkwaardige rouwceremonie. Neem een kijkje op mijn contactpagina en maak jouw wensen kenbaar.