Een trouwdag om nooit te vergeten

Met live muziek tijdens de ceremonie.

Luister naar een prachtig klassiek lied, een popnummer of allebei.

Een trouwdag om nooit te vergeten

Met live muziek tijdens de ceremonie.

Luister naar een prachtig klassiek lied, een popnummer of allebei.

Kippenvel voor iedereen

Stel je voor vandaag is de dag. De trouwceremonie begint, iedereen zit klaar en dat bijzondere liedje wordt live gezongen. Emotie, ontroering, bewondering, en tranen bij alle aanwezigen. Een kippenvel moment. De huwelijksceremonie is zo’n bijzondere gebeurtenis op een trouwdag. Hier draait het per slot van rekening om! De persoonlijke live muziek maakt de ceremonie helemaal af. Een eer vind ik het om deze dag door middel van muziek nog intenser te maken. Ik zing de wonderschone liedjes live, professioneel en met liefde. Ik zing alle genres, zowel klassiek als pop en jazz en ik denk heel graag mee over de muzikale invulling. Meer info of weten of ik nog beschikbaar ben op de datum van het huwelijk.

Ik kan op iedere locatie zingen

Op alle denkbare locaties kan ik de live muziek voor de trouwceremonie verzorgen; in de kerk, op het gemeentehuis, in een restaurant, in de huiskamer of bijvoorbeeld in een tuin.

Klassiek, pop of jazz ik zing alle genres

Klassieke muziek, jazzy sounds, vrolijke popliedjes, prachtige ballads er is zoveel moois te kiezen. Soms weet je precies welke nummers je wilt horen, maar ik spreek ook regelmatig bruidsparen die niet een speciaal liedje hebben samen. Ik zing zowel klassiek als pop en jazz dus ik kan aan veel wensen voldoen. Ik help heel graag om tot de beste keuze van muziek voor de trouwdag te komen.
Advies nodig, stuur me geheel vrijblijvend een berichtje.

Dieke heeft op onze bruiloft gezongen. Wat een geweldig optreden was dit. Ze ging op in ons gezelschap en ze wist op een vloeiende manier mee te gaan in de sfeer. Een genot om naar te luisteren en te kijken. Dieke, nogmaals dank voor je geweldige fijne optreden. Wij wensen je heel veel succes en vele mooie opdrachten toe.
Carla & Hans

Live muziek op ieder moment

Hieronder een aantal momenten waarop de speciaal gezongen liedjes het moment nog intenser maken.

 • Bij het binnenkomen van de bruid (het weggeef moment);
 • Vlak na het ja-woord;
 • Bij het uitwisselen van de ringen;
 • Gedurende de kus;
 • Tijdens het tekenmoment;
 • Bij het uitloopmoment van het bruidspaar;
 • En natuurlijk op ieder ander gewenst moment!

Speciaal ingestudeerd voor deze unieke dag

Staat dat ene lievelingsnummer niet in mijn repertoire lijst vernoemd? Ik studeer het met alle liefde in. Ik werk samen met geweldige en professionele muzikanten. Akoestische begeleiding op gitaar of piano en ook door een combo is mogelijk en heel erg mooi. Op deze manier kan een liedje zo worden aangepast dat het precies bij de ceremonie past. Ik kan ook optreden onder begeleiding van een geluidsband.

Waarom kiezen bruidsparen voor mij

 • Live muziek tijdens de huwelijksceremonie en ieder ander moment van deze bijzondere dag;
 • Repertoire en muziekkeuze op maat;
 • Waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek gezongen door mij:
 • Live muziek op iedere gewenste locatie in geheel Nederland;
 • Ik zing de favoriete liedjes live, professioneel en met liefde;
 • Live muziek tijdens jullie trouwceremonie is al mogelijk vanaf euro 375,-;
 •  Ik ben een zeer ervaren zangeres
Lieve Dieke, elk jaar dat wij onze trouwdag vieren komt jouw mooi gezongen stuk “Ave Maria” in onze herinnering naar voren. Kippenvel krijgen wij er telkens van als we daaraan denken. Met begeleiding van een piano in een kerk galmde jouw mooie stem waar meerdere mensen geraakt waren. Een fantastische en professionele uitvoering met daarin een persoonlijke touch!
David & Yvonne Torres Karman

Ask me anything!

Dieke van Hoften | zangeres
 • Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op de huwelijksdag?
 • Wil je een offerte aanvragen?
 • Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
 • Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van de juiste muziek?
 • Wil je geheel vrijblijvend een andere vraag stellen?

Maak je geen zorgen je gegevens zijn veilig bij mij.